29 май 2012 г.

Тайната на домашната едросмляна лютеница

Нашата тайна - затворения цикъл на производство:
Oтглеждаме всяко зеленчуково стръкче в “оранжериите на Дерони”.
Грижим се за всички зеленчуци в “Градините на Дерони”, които са разположени на 3150 дка поливни площи.
С майсторлък и любов създаваме всяко бурканче във фабриките на Дерони.
 Производственият процес на домашна едросмляна лютеница преминава през дълъг и вълнуващ път:
-          През месец март засяваме семенцата чрез машини за производство на разсад в табли.
-          Изградили сме собствени оранжерии с внедрена система за контрол на влажността и температурата.
-          Под постоянната грижа на нашите агрономи в топлите оранжерии се развиват нашите зеленчуци - чушки, домати, патладжани.
-          През месеците април и май засаждаме отгледаните вече растения в “Градините на Дерони”, разположени в  плодородната Тракийска низина  в землището на с. Богомилово.
-          На всяко поле сме изградили автоматизирана  напоителна система, чрез която всяко растение получава така необходимото живително количество вода и микроелементи.
-          През лятото растенията получават всичко необходимо за пълноценното си развитие, ежедневно обгрижвани и наблюдавани от нашите експерти.
-          С настъпването на есента ръчно берем узрелите зеленчуци. Внимателно ги подбираме по качество и сладост, за да придадем плътния и богат вкус на вашата любима домашна едросмляна лютеница.
-          От тук следва пътят  им за обработване във фабриките на Дерони, разположени в красивата местност Мечи кладенец край Старозагорските минерални бани на брега на река Съзлийка.
-          Във  фабриките на Дерони произвеждаме всяко бурканче домашна едросмляна лютеница, следвайки домашни рецепти и кулинарните умения на нашите технолози.
-          Лабораториите, оборудвани с уреди за непрекъснато следене на производствения процес, ни дават уникална възможност за постоянен анализ но суровините и вече готовите продукти.
-          Четирите производствени предприятия на Дерони притежават всички европейски стандарти:  ISO 9001 : 2008 – система за управление на качеството; ISO 22 000 : 2005 – система за управление на качеството и безопасността на храните; IFS сертификат – международен стандарт за храни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар